Planerad kull

Planerad havanaiskull i slutet av maj 2024 för Zaida, se nedan.

Planerad biewerkull under 2024 för Pandora, hane meddelas senare.

En valp från Nasherhaus är vid flytten:


- vaccinerad

- har mikrochip

- avmaskad 3 gånger

- veterinärbesiktigad högst 7 dagar innan flytten till sitt nya hem

- registrerad i SKK, Svenska Kennelklubben

- har blivit badad, fönad, kloklippt, åkt bil, fått gå på olika underlag

- får med sig ett valppaket med lite mat, en liten leksak, filt och skötselråd

- den nya ägaren får livslång support i allt som har med hunden att göra

Är du rätt ägare/familj för en valp från Nasherhaus? 

1. Jag vill hålla kontakten med dig under hundens hela livstid för att stötta dig med olika tips samt för att jag vill veta hur det går. 

2. Jag vill utvärdera kullen, vad blev det av dem? Jag vill att du hälsoundersöker din hund från mig när tiden är inne, någon gång mellan 1,5 år och 2 år. Det innebär patellaundersökning, ögonlysning samt BPH. Fråga mig om du inte vet vad dessa undersökningar är. Är du inte intresserad, så önskar jag att du hittar en annan uppfödare. Jag är målmedveten uppfödare som försöker få fram friska och rastypiska individer till glädje för sina ägare, och jag vill utvärdera varje kull. Därför vill jag att du är med på dessa undersökningar redan från början.  

3. När du skriver ett mejl till mig, berätta vem du är, din familj, var och hur ni bor, varför just havanais, om du vet vad pälsvård innebär eller är intresserad av att lära dig det, vilka aktiviteter du kan tänka dig att göra med din hund, t ex agility, nosework, viltspår, utställning mm

4. Jag har ingen lista på valpköpare för jag säljer inte först-till-kvarn-principen. Jag väljer de familjer/ägare som jag tror är bäst lämpade för varje individ, och det sker först när valpen är ca 6-8 veckor.