Planerad kull

Tyvärr inga valpar just nu. Nästa kull 2024.

Är du rätt ägare/familj för en valp från Nasherhaus? 

1. Jag vill hålla kontakten med dig under hundens hela livstid för att stötta dig med olika tips samt för att jag vill veta hur det går. 

2. Jag vill utvärdera kullen, vad blev det av dem? Jag vill att du hälsoundersöker din hund från mig när tiden är inne, någon gång mellan 1,5 år och 2 år. Det innebär patellaundersökning, ögonlysning samt BPH. Fråga mig om du inte vet vad dessa undersökningar är. Är du inte intresserad, så önskar jag att du hittar en annan uppfödare som inte är intresserad av att veta vad resultatet av aveln blev.

3. När du skriver ett mejl till mig, berätta vem du är, din familj, var och hur ni bor, varför just havanais, om du vet vad pälsvård innebär eller är intresserad av att lära dig det, vilka aktiviteter du kan tänka dig att göra med din hund, t ex agility, nosework, viltspår, utställning mm

4. Jag har ingen lista på valpköpare för jag säljer inte först-till-kvarn-principen. Jag väljer de familjer/ägare som jag tror är bäst lämpade för varje individ, och det sker först när valpen är ca 6-8 veckor.