Pandora

SE UCH DK UCH FI UCH NO UCH NORDIC SHOW CHAMPION NO V-22 FI V-21 DK V-21 Nordic V-21 Haus Black Bist Pandora

Född 25 oktober 2019

Pandora är en energisk och i stort sett alltid überglad liten biewer terriertik som kom till mig från Ryssland som valp. Hon är 21 cm i mankhöjd och väger 2,6 kg.


Hon verkligen älskar alla människor, alla hundar och allt annat också. Alltid väldigt nyfiken på nya saker. Inte rädd för någonting. Hon blir lätt exalterad och jätteglad när vi kommer till nya ställen. Hon gillar helt enkelt när det händer saker!

Hon vill absolut ha koll på allt som händer och hon vill inte att ha något bråk till exempel i hundflocken. Hon agerar som en liten ordningspolis och säger till de större hundarna om hon tycker att de är för stökiga. Hon följer gärna med på längre promenader som vi går i "powerwalkstakt", så det är verkligen ingen soffpotatis även om hon trivs där också.


I slutet av mars 2022 fick hon en kull med 3 valpar tillsammans med en trevlig och snygg hane vid namn "Charlie" (Daniel Konti Berne). Allt gick bra och de två hanarna har flyttat till sina nya hem medan tikvalpen Chanel stannar i kenneln.