Pandora

PANDORA


SE UCH DK UCH FI UCH NO UCH NORDIC SHOW CHAMPION SE V-22 NO V-22 FI V-21 DK V-21 Nordic V-21 Haus Black Bist Pandora

Född 25 oktober 2019


Ögonlyst ua, patella 0/1, prcd-PRA n/n clear (ej bärare)


Pandora är en energisk och i stort sett alltid väldigt glad liten biewer terriertik som kom till mig från Ryssland som valp. Hon är 21 cm i mankhöjd och väger 2,6 kg.


Hon älskar verkligen alla människor, alla hundar och allt annat också. Alltid väldigt nyfiken på nya saker. Inte rädd för någonting. Hon blir lätt exalterad och jätteglad när vi kommer till nya ställen. Hon gillar helt enkelt när det händer saker!

Hon vill absolut ha koll på allt som händer och hon vill inte att ha något bråk till exempel i hundflocken. Hon agerar som en liten ordningspolis och säger till de större hundarna om hon tycker att de är för stökiga. Hon följer gärna med på längre promenader som vi går i "powerwalkstakt", så det är verkligen ingen soffpotatis även om hon trivs där också.


Hon är BPH-testad (Beteende- och Personlighetsbeskrivning av Hund) där hon visade sig vara trygg, lösningsorienterad på olika situationer samt helt skottfast. Dessutom den första biewer terriern i Sverige som gjort BPH!


I slutet av mars 2022 fick hon en kull med 3 valpar tillsammans med en trevlig och snygg hane vid namn "Charlie" (Daniel Konti Berne). Allt gick bra och de två hanarna har flyttat till sina nya hem medan tikvalpen Chanel stannar i kenneln.